Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skládací úkapovou podložku Eccotarp nyní koupíte s mimořádnou slevou 20 % z prodejní ceny

Podložka Eccotarp je ideálním řešením pro drobné úniky vody, ropných látek a nebezpečných kapalin. Podložku opatřenou výměnnou savou vložkou lze použít například při montáži dílů znečištěných olejem, v chemických laboratořích, u kapajícího potrubí nebo hydraulických rozvodů, při poruchách strojů a vozidel. V červnu jí navíc koupíte s mimořádnou 20% slevou.

Ve složeném stavu zabere podložka třetinu svého původního rozměru. Je vyrobena z PVC odolného vůči ropným i chemickým látkám, ochranné mřížky pro zachycení hrubých nečistot a vyměnitelné savé vložky. Podložka je v rozích opatřena kovovými oky pro ukotvení k povrchu nebo zavěšení. Součástí podložky je i taška.


Eccotarp.cz: Skládací úkapová podložka se savou vložkou


Savou vložku je vhodné volit a objednat podle druhu zachytávané kapaliny: univerzální, hydrofobní, chemickou. Savé vložky jsou nabízeny v závislosti na rozměru podložky ve třech velikostech o savosti 1 litr, 3 litry a 7 litrů.



Pokud se chcete dozvědět více o produktech Eccotarp, navštivte stránku ECCOTARP a pro novinky facebookový profil, případně napište na info@eccotarp.com nebo zavolejte na 737 802 153.

Sdílet
Seriál: Eccotarp