Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Začíná 4. ročník Středočeské ligy v disciplínách TFA

V roce 2015 proběhne 4. ročník Středočeské ligy v disciplínách v T.F.A. Středočeská Liga je v tomto roce spolu s Milevským pohárem a Šumavskou ligou jedním ze základních kol Dräger Ligy 2015.

Několik nejlepších závodníků a závodnic ze Středočeské ligy postoupí do finále Dräger ligy, které proběhne v září pod záštitou společnosti Dräger Safety s.r.o. Závodníci si zde poměří síly s nejlepšími závodníky ostatních lig. Ve finálové soutěži se mohou závodníci a závodnice těšit na zajímavé ceny.

Středočeská liga vznikla z iniciativy zástupců třech zakládajících sborů: Mrače, Senohrab a Říčan. V roce 2015 tvoří Středočeskou Ligu zatím 7 soutěží – v Mrači, Senoh­rabech, Říčanech, Kně­ževsi, Barochově,  Poděbradech, a jedna soutěž dokonce i v Libereckém kraji – Nová Ves.

Hlavním mediálním partnerem Středočeské ligy je v tomto roce tradičně největší hasičský server v ČR, POŽÁRY.cz

Do 31.března 2015 je stále otevřená registrace jednotlivých závodů . Organizátoři soutěží mají tedy možnost své TFA závody do Středočeské Ligy stále přihlašovat. Začátkem dubna 2015 bude spuštěna registrace pro závodníky, ka­tegorie muži a ženy.

Na soutěžící čekají velmi různorodé závody v disciplínách TFA, možnost vyzkoušet si paralelní závod na dvou identických tratích v Mrači, nebo silový víceboj zakončený výstupem do 9.NP budovy Alfa Tower v Říčanech, a možnost postupu do celkového finále Dräger ligy 2015.

Podrobné informace k registraci, pravidla a harmonogram jednotlivých soutěží naleznete na: http://stredoceskaliga.cz/

Sdílet