Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tréninková figurína vhodná do extrémních podmínek má zvýšenou odolnost, kostra je vyrobena z nylonu

V tomto článku se podíváme na další variantu univerzální figuríny – EXTRÉMNÍ PODMÍNKY – je speciálně navržena pro náročné záchranné scénáře jako například únik chemických látek, hašení vodou, toxické nebo stísněné prostory, zapáchající stoky atd.

Kostra těla je vyrobena z nylonu vyztuženého PVC doplněná dvojitě prošitými švy z polypropylenu s vysokou hustotou. Vnější overal je z vysoce odolného materiálu (PU) potaženého polyesterem 320 g. Zakončení paží jsou chráněna nylonem s otvory pro rychlý odtok vody po cvičení.

Všechny figuríny jsou dodávány s holinkami. Tvar hlavy je přizpůsoben všem typům fixačních límců. Obličejová maska a paruka jsou dostupné jako příslušenství. Figuríny lze bezpečně používat v situacích s teplotou až 100°C.

V hluboké vodě se tato figurína potopí! Pro použití ve vodě doporučujeme naše figuríny Vodní záchrana. Dostupné jsou ve třech váhových kategoriích a to 30, 50 a 70 kg.

Pokud se chcete o figurínách dozvědět více, navštivte web www.eccotarp.com nebo napište na info@eccotarp.com – rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám možnosti použití. Vaše dotazy ráda zodpoví naše kolegyně Irena Hubková na tel.: +420 737 802 153.

Sdílet
Seriál: Eccotarp