Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pomozte při prevenci a minimalizaci pracovních úrazů a zdravotních rizik při práci ve výškách

Jak už dobře víte, u nás ve Worksafety.cz prací ve výškách žijeme a dobře víme, že kvalitně odvedené lezení není jenom o technice a vybavení, ale zejména o zdraví a bezpečnosti. Proto jsme se rozhodli sepsat pro všechny stromolezce a výškové pracovníky sérii článků, která je zaměřena na prevenci a minimalizaci rizika pracovních úrazů při práci ve výškách.

Tentokrát opomeneme OOPP a bezpečnostní postupy, ale zaměříme se na to, jak pečovat či se starat o své tělo a fyzickou pohodu jako takovou. Zdraví máme jenom jedno a dost často je zdraví tím hlavním parametrem, jak dlouho jsme schopni naše povolání vykonávat.

Díky pravidelnému cvičení, protahování a vhodné stravě se minimalizují případné úrazy a nemoci, které mohou vzniknout nadměrným zatěžováním svalů a nedodržováním základních postupů nezbytné přípravy. Jelikož nechceme opakovat již stokrát napsané zásady, rádi bychom Vás požádali o pomoc a to vyplněním našeho anonymního dotazníku, zabere Vám to jen pár minut a nám to velmi pomůže.

Chceme totiž přesně zjistit, s jakými problémy se lezci potýkají a co jim dělá problémy. Předem díky za vyplnění a již brzy se můžete těšit na další článek. Dotazník naleznete na webu Worksafety.cz

Komerční prezentace
Sdílet
Seriál: Firma Worksafety