Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Magirus nabízí široké portfolio lehkých zásahových automobilů s kabinou pro mužstvo

V menším formátu, avšak s optimální výbavou pro zdolávání požárů a záchranu životů, s nádrží na vodu, čerpadlem a inteligentním konceptem uložení vybavení jsou lehké vozy Magirus perfektním řešením pro dobrovolné hasiče.

Ve váhové kategorii od 4 do 7 tun nabízí Magirus mnoho konfigurací vozidel pro splnění požadavků hasičů. Například jako požární vůz s nebo bez nádrže s vodou či dopravní automobil pro techniku a hasiče. Ve vozidle je také samozřejmě možnost instalovat čerpadlo napevno.

Koncept nástavby je stejný, jako u velkých vozidel. Stavebnicový systém AluFire 3 zajišťuje flexibilitu, odolnost a variabilitu. Zadavatel si dále může sám zvolit, zda bude vhodnější permanentně instalované čerpadlo, nebo bude žádat jedno z přenosných čerpadel. Ať už zvolí jakkoliv, kvalita bude stejná. Fakt, že Magirus si čerpadla a jiné komponenty vyrábí sám, zajišťuje plnou kompatibilitu se zbytkem nástavby a spolehlivou funkčnost.

A samozřejmě to všechno jde all-inclusive s desítkou let zkušeností, odborných znalostí, praktického know-how a ve špičkové kvalitě. Zástupcem firmy Magirus pro český trh je společnost Agrotec.

Jedno z vozidel této koncepce jsme měli možnost vidět také na veletrhu Interschutz 2015, podrobně si ho představíme v jednom z budoucích článků naší jedinečné rubriky Technika.

Komerční prezentace Agrotec
Sdílet