Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma D.S.D.METAL plus působí na Plzeňsku už přes 20 let, provozuje eshop a tři obchody s hasičským vybavením

V Plzeňském kraji má společnost D.S.D.METAL plus spol. s r. o. tři prodejny a provozuje i e-shop www.hasicskavyzbrojna.cz. Stala se tak lídrem na západě Čech.

Ve všech prodejnách najdete široký sortiment oblečení, výstroje a výzbroje, hasební techniky a hasicích přístrojů. Skladové zásoby prodejen jsou průběžně doplňovány a v nabídce oblečení prodejny disponují všemi velikostmi. Firma je také výhradním distributorem hasicích přístrojů BAVARIA.

Do hlavní činnosti patří zajišťování veškerého vybavení pro hasiče a SDH, poskytování služeb v oblasti PO a BOZP. Firma zajišťuje také servis a kontrolu prostředků požární ochrany. V sídle firmy v Plzni je také zázemí pro kontrolu, revizi a plnění hasicích přístrojů včetně tlakových zkoušek.

Chcete obléknout celou jednotku, vyzkoušet si oblečení, ale nemůžete přivést všechny členy sboru do prodejny? Po domluvě s pracovníky D.S.D.METAL plus spol. s r.o. je firma schopna přijet s pojízdnou prodejnou přímo k vám, kde si v pohodlí vaší požární zbrojnice vyzkoušíte oblečení nebo ochranné pomůcky.

Prodejny jsou strategicky rozmístěny po celém Plzeňském kraji. Mimo hlavní obchod v centru Plzně v Karlově ulici, kde také pohodlně zaparkujete, jsou připraveny i obchody v Sušici a Domažlicích. Firma chce v domovině svého působení nabídnout kvalitní služby a domácí, přátelské prostředí, kam se mohou hasiči kdykoliv obrátit.

Personál všech tří prodejen má letité zkušenosti v oblasti nabízených služeb zaměřených na hasiče a požární ochranu obecně. V plzeňské prodejně navíc firma nabízí i široký sortiment profesionálního elektronářadí.

Rozšíření našich obchodů do jiných částí Česka prozatím neplánujeme. Chceme být dobří v prostředí, které velmi dobře známe a máme zde profesionální i přátelské vztahy. Pro hasiče z větší dálky jsme vytvořili kvalitní e-shop pod značkou www.hasicskavyzbrojna.cz. Zázemí tří prodejen a právě nový e-shop nám umožnil oslovit široké spektrum zákazníků,

říká jednatelka firmy Mgr. Lenka Silovská.

Na Plzeňsku pak D.S.D.METAL plus spol. s r. o. podporuje nejrůznější kulturní aktivity a sportovní akce. Aktuálně i projekt Českého rozhlasu 2 s názvem “Dobráci roku, kterého je mediálním partnerem i web POŽÁRY.cz.

Společnost D.S.D.METAL plus spol. s r. o. vznikla v roce 1995 privatizací Kovopodniku města Plzně a navázala tak na více než třicetileté zkušenosti v oborech požární ochrany a bezpečnosti práce. Firma je členem Českomoravského svazu výrobců a opravářů hasicích zařízení a požární techniky a Profesní komory PO a BOZP. Je držitelem certifikátu ISO 9001:2001. Široký sortiment za příznivé ceny najdete na e-shopu www.hasicskavyzbrojna.cz.

Sdílet