Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Plzeňská firma AFA Šteinbach nabízí vlastní chemické přípravky, splňující požadavky protipožární prevence

Protipožární přípravky pro impregnaci STOPFIRE SPECIÁL, APYRO®DEKOR a APYRO® dodává na trh řadu let plzeňská společnost AFA Šteinbach.

U STOPFIRE SPECIÁL a APYRO®DEKOR jde o výrobky použitelné pro textil z přírodních i syntetických vláken, přičemž po správném postupu impregnace materiál nelze zapálit, případně je samozhášivý. Ošetření těmito přípravky je vhodné pro zavěšené textilie jako opony v divadlech, závěsy a záclony v hotelích nebo dekorace v obchodních či sportovních objektech s požadovanou protipožární prevencí.

Ing. Milan Šteinbach je nejen výrobce, ale také autor těchto chemických přípravků, jejichž složení je chráněno zápisem u Úřadu průmyslového vlastnictví. Bližší informace lze získat na internetové adrese: www.chemicke-pripravky.cz

Impregnované textilie lze žehlit za sucha i chemicky čistit. Nespornou výhodou je, že oba výrobky splňují s velkou rezervou požadavky vyhlášky č. 23/2008 Sb. i normy ČSN 730831 a nebyly klasifikovány jako nebezpečné pro zdraví a životní prostředí. Paleta výrobků je doplněna přípravkem APYRO® určeným pro protipožární úpravu dřeva a dalších celulozových materiálů.

Sdílet