Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Bez zranění se obešla nehoda nákladního automobilu v Mostě, převrátil se na bok

Naštěstí bez zranění skončila v pondělí v podvečer v Mostě nehoda nákladního automobilu převážející granule v ostré zatáčce na odbočce na výpadovku na Louny. Kamion se tam převrátil na bok a skončil mimo vozovku. Policisté proto svedli dopravu do jednoho jízdního pruhu. Na místě zasahovala i profesionální jednotka mosteckých hasičů.

Ta pouze zajistila havarovaný automobil proti požáru a zkontrolovala, jestli z auta neunikají provozní kapaliny. Řidiči se podařilo dostat z kabiny ještě před příjezdem záchranářů. Příčina nehody je předmětem dalšího vyšetřování dopravních policistů. Vše ale nasvědčuje o tom, že šofér projel prudkou zatáčkou příliš rychle a náklad se posléze převážil a kamion se pak převrátil na bok.

Vyprošťení havarovaného vozidla policisté předpokládají až v pozdně nočních hodinách. Čeká se na náhradní kamion, do kterého firma postupně přeloží přepravovaný náklad. Havarované vozidlo a jeho náklad nyní střeží strážníci. K nehodě došlo totiž v blízkosti nechvalně proslulého chanovského sídliště, kde žijí především sociálně slabé rodiny.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet