Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

XVIII. ročník závodu posádek HZS ČR na raftových člunech proběhl na cvičném kanále v pražské Troji

Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy pořádal dne 25. 6. 2016 na kanále v Troji spolu s Fakultou tělesné výchovy a sportu UK Praha tradiční závod posádek HZS ČR na raftových člunech na cvičném kanále v Troji.

Tropické počasí, náročná trať a setkání těch nejlepších vodáků z řad hasičů – tak by se dal charakterizovat letošní 18. ročník. Pěkný sportovní den si nejvíce užili vítězové závodů. Jako již tradičně se závodilo ve dvou kategoriích – R 4 (raft se čtyřčlennou posádkou) a R 6 (raft se šestičlennou posádkou).

Vítězem v kategorii R 4 se stali hasiči z Liberce, druzí byli domácí Bukvice a třetí místo vybojovali hasiči z Pardubic, směny C. V kategorii R 6 zvítězili Pardubice A, druzí byli hasiči ze Svitav, třetí příčku obsadila Praha Centrála, směna C.

Díky sponzorům mohli vítězové odjet domů nejen s dobrým pocitem s umístěním se „na bedně“, ale také se spoustou hodnotných cen. Děkujeme firmě HIKO, HOLÍK, LEDLENSER, HUDY sport, DEVA, Požáry.cz, Vochoc GoodPRO, Požární bezpečnost, výzbrojna.cz a MČ Praha Trója.

Úvodní i závěrečné slovo patřilo řediteli HZS hl. m. Prahy. Na začátku závodu popřál všem, ať dobře zvládnou náročnou trať a po skončení závodů poblahopřál vítězům. Ocenil, že dvě posádky z Prahy obsadily přední místa, a poděkoval všem organizátorům akce i spolupořádající Fakultě tělesné výchovy a sportu UK. Vyslovil přání setkat se na kanálu v Tróji i v příštím roce, neboť tradice se mají dodržovat!

Sdílet
Přiložené soubory
R6-sprint.pdf zobrazit online PDF 60 kB
R6-slalom+sprint.pdf zobrazit online PDF 153 kB
R6-slalom.pdf zobrazit online PDF 84 kB
R4-sprint.pdf zobrazit online PDF 61 kB
R4-slalom+sprint.pdf zobrazit online PDF 155 kB
R4-slalom.pdf zobrazit online PDF 158 kB