Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

THT Polička otevřela brány pro své obchodní partnery a zákazníky, ukázala i tatrovácký podvozek s protipožární ochranou

Dne 19.05.2016 se v areálu THT Polička konal Den otevřených dveří, který tato významná firma v oblasti hasičské techniky pořádala pro své zákazníky a obchodní partnery.

Návštěvnici mohli vidět hotové i připravované zakázky převážně hasičské techniky, prohlídku celého areálu a portfolio kompletních podvozků TATRA, které THT Polička dlouhodobě používá pro své nástavby.

Společnost THT Polička, s.r.o. je dlouhodobě významným a uznávaným výrobcem a dodavatelem profesionální požárnické techniky, vyráběné podle přání zákazníků. Společnosti se daří využívat členství ČR v Evropské unii a NATO, které podle očekávání přineslo společnosti nové možnosti v přístupu na trhy členských zemí těchto organizací.

Novinkou pro návštěvníky byl prototyp podvozku TATRA s kotoučovými brzdami, automatickou převodovkou a speciální protipožární ochranou rozvodů vzduchu a elektroinstalace ve spodní části podvozku. Tu kopřivnická automobilka nabízí nově od roku 2016.

V areálu společnosti THT Polička byl také prostor pro představení obchodních partnerů, kteří zde ve svých stáncích prezentovali stálou i aktuální nabídku svých produktů.

Sdílet