Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Castingu na Miss Hasičku 2016 se účastnilo třicet krásek, do finále postoupily 4 Češky a 4 Slovenky

V neděli 26. června 2016 proběhl v agentuře JARO MANAGEMENT na Národní třídě v Praze výběr dívek do finále letošního ročníku soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2016.

Poslední červnová neděle se již od ranních hodin nesla ve znamení semifinálového kola ve formě neveřejného konkurzu do soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2016.

Do pražské modelingové agentury JARO MANAGEMENT se již od brzkého rána sjížděly dívky ze všech koutů České republiky a Slovenska, aby se od 10 hodin utkaly o postup do finálového kola této netradiční soutěže. Konkurzu se zúčastnilo celkem 30 dívek.

Hned v úvodu se všech 30 semifinalistek představilo porotě při promenádě v plavkách. Poté následovala redukce dívek na 17 postupujících, které byly vzápětí podrobeny zvídavým otázkám poroty. Po nelehkém rozhodování nakonec porota vybrala do finále 8 dívek, poprvé v historii soutěže se proti sobě utkají 4 Češky a 4 Slovenky.

Ihned po vyhlášení výsledků všechny postupující dívky nafotily se známým fotografem Janem Tůmou své první soutěžní fotografie. A právě prostřednictvím těchto uměleckých snímků budou všechny soutěžící představeny již 4. července, kdy se poprvé objeví v kampaních na webových stránkách a FB soutěže, rovněž i v titulech mediálních partnerů soutěže.

V tento den se rovněž odstartuje veřejné hlasování o titul Miss Hasička ARTISTRY Sympatie ČeskoSlovensko 2016.

Slavnostní finálový galavečer soutěže se uskuteční 4. listopadu 2016 v TOP CONGRESS HALL v Top Hotelu Praha, kde se dívky společně se letošními čtyřmi nejsympatičtějšími hasiči utkají o titul Miss Hasička ČeskoSlovensko a HASIČ ROKU 2016. Moderátorem večera je jako každý rok Libor Bouček.

Více informací o soutěži naleznete na www.misshasicka.cz, na FB soutěže anebo na www.hasicroku2016.

Sdílet
Seriál: MISS hasička