Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Cvičení Rescue Patrol 2016 proběhne počátkem září v nové lokalitě, máte poslední šanci na přihlášení

Pokud jste doposud váhali s účastí na naprosto výjimečném profesním zážitku, nyní je možnost využít poslední šance a co nejdříve se přihlásit na akci, která Vám přinese spousty neocenitelných zkušeností a praktických dovedností, které se Vám nikdy neztratí.

Letošní, již 17. ročník cvičení Rescue Patrol, nad kterým přebrali záštitu ředitelé HZS, ZZS a hejtman Ústeckého kraje, je naplánován od 6. do 10. září 2016 a je situován v Ústeckém kraji – v okolí města Teplice.

Pořadatelé jsou v plném nasazení a připravují naprosto ojedinělé zásahy, které vycházejí ze skutečných událostí. Jelikož se jedná o zásahy velkého rozsahu, samotný průběh není uměle regulován, ani do akce není vstupováno z řad komisařů – ti jsou na místě hlavně z důvodu bezpečnosti figurantů, kterými jsou studenti zdravotnických škol nebo profesionálové, tudíž velmi věrohodně dokáží simulovat zranění a případné komplikace

Smyslem cvičení není bazírovat na preciznosti a postupech vyplývajících z řádů JPO, jde hlavně o předání zkušeností ostatním týmům IZS.

Není účelem organizátorů najít nejdokonalejší tým, ale dokázat spolupracovat s ostatními při mimořádných událostech. Nejedná se o soutěž nebo kurz, ale o profesní poznání v maximálním možném rozsahu.

Nečekejte a připojte se již nahlášeným jednotkám, v jejichž řadách jsou zástupci z Armády ČR, HZS, ZZS, PČR, USAR týmy (se zkušenostmi ze zahraničních misí, o které se rádi podělí)., letečtí záchranáři, rovněž záchranáři ze Slovenské republiky, němečtí kolegové z technických čet záchranné služby Sasko. A především a hlavně vy!

Nezůstaňte pouze u čtení této pozvánky, ale přijeďte se podívat a nejlépe rovnou zapojit.

Vše je závislé na omezené kapacitě, proto neváhejte a přímo nás kontaktujte i s jakýmkoli dotazem na mail: reditel@zachranarick.cz

Sdílet