Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasování v soutěžích MISS Hasička a Hasič roku 2016 je v plném proudu, představujeme třetí trojici soutěžících

Celkem osm dívek z Česka a Slovenska bojuje o Vaši přízeň v soutěží MISS Hasička Československo 2016, v soutěži Hasič roku 2016 se představují čtyři muži. Postupně představíme všechny soutěžící, dnes se podíváme na třetí trojici.

Číslo 5: Petra Viedenská

Petře je 25 let a pochází z Trenčína. Vystudovala Dopravní akademii, obor cestovní ruch. Tento obor si vybrala, protože ráda cestuje. Péťa je společenský typ, který je pro každou srandu a nesnáší nudu. Mezi její záliby patří kreslení. Nejradši kresli tužkou nebo uhlíkem. Nejvíc se zaměřuje na postavy, anděly v podobě žen, éterické bytosti, kde se dají vyjádřit jemné a ladné linie.

Petra Viedenská

Je členkou dobrovolného hasičského sburu DHZ – Opatové, kde běhá na postu levé proudařky. K tomuto sportu se dostala prostřednictvím svého přítele, která ji vzal na trénink a už u tohoto sportu zůstala. Možná velký podíl na tom má Petry povaha, jelikož ráda zkouší nové věci. V hasičském sportu vidí právě kombinaci netradičního adrenalinu, radosti, odreagování a zábavy.

Ráda relaxuje také při poslouchání oblíbené hudby nebo v přírodě.

Petra dělá kreativní věci a tím by se chtěla zabývat i v budoucnosti.

Líbí se Vám právě Petra?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 6: Simona Hynková

Simona pochází z městečka Bavorov v Jihočeském kraji. Je jí 18 let a navštěvuje posledním rokem osmileté gymnázium v Prachaticích. Po maturitě by chtěla studovat medicínu. Jejími koníčky je jízda na motorce a hra na kytaru.

Simona Hynková

Má kladný vztah ke sportu, dříve reprezentovala školu v basketbalu, ráda plave a chodí na procházky se psem. V zimě si s chutí zalyžuje a nebojí se ani jízdy na snowboardu. Mimo to ráda cestuje a poznává jiné kraje. Potěšení jí dělají společné chvíle s přáteli či rodinou.

K hasičskému sportu se dostala díky svému otci, který je dlouhá léta dobrovolným hasičem. Již 7 let je součástí SDH Bavorov, které jí věnovalo spoustu krásných chvil, pocity vítězství i četné dávky adrenalinu. Proud byl její startovní pozicí, ale postupem času si oblíbila i pozici strojníka.

Líbí se Vám právě Simona?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 3: Jaroslav Říha

Ahoj všichni, jmenuji se Jaroslav Říha a je mi 21 let. Žiju v malé, ale krásné vesničce Kostomlátky, která sousedí s nedalekým Nymburkem. Už od 6 let se v této vesničce věnuji dobrovolným hasičům, kteří mi přirostli k srdci.

Jaroslav Říha

Jak šel čas, tak i já musel v hasičském sboru postupovat, od dětí dále přes dorost a nakonec sem zakotvil u mužů, kde jsem až dodnes. Před třemi roky jsem se seznámil s dalším hasičským sportem. Jde o soutěž TFA , kde je nutný trénink fyzické kondice, vytrvalosti a soustředěnosti. Letos v této disciplíně reprezentuji středočeský kraj na Mistrovství ČR. To bylo pár řádků o mé hasičské kariéře, ale teď už z jiného soudku.

Vystudoval jsem střední školu v Praze. Po dokončení této školy jsem nastoupil rovnou do práce. Dal jsem se na dráhu kominíčka. I přesto že tuto práci dělám už delší dobu, tak mě tato profese stále baví. A jak se říká, že kominíci přináší štěstí, tak i já doufám, že v této soutěži kousek toho štěstí mít budu :-)

Líbí se Vám právě Jaroslav?
Tak neváhejte a pošlete mu hlas na www.hasicroku2016.cz

Sdílet
Seriál: MISS hasička