Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidiči havarovaných osobních vozidel skončili po nehodě u Luhačovic na Zlínsku v péči záchranářů

Profesionální hasiči zasahovali v pondělí 13. března 2017 od 18:29 hodin na místě dopravní nehody dvou osobních aut a nákladního vozidla u Luhačovic na Zlínsku.

K události došlo na hlavní komunikaci z Luhačovic směrem na Dolní Lhotu, na rovince nad vodní nádrží Luhačovice. Po kolizi skončilo osobní vozidlo Škoda Superb mimo komunikaci, druhé vozidlo Škoda Felicia zůstalo stát u krajnice. Třetím vozidlem, které z nehody vyvázlo bez vážnějšího poškození, byla nákladní souprava převážející dřevo.

Do příjezdu zdravotnické záchranné služby poskytovali profesionální hasiči z Luhačovic předlékařskou pomoc řidiči vozidla Škoda Felicia, který si stěžoval na problémy se srdcem a jehož zdravotní stav se rychle zhoršoval. V péči záchranářů skončil i řidič druhého osobního vozidla. Oba řidiči pak byli převezeni k dalšímu ošetření do nemocnice.

Hasiči také zajistili místo nehody a provedli nezbytná protipožární opatření. Po zadokumentování nehody policisty hasiči odklidili vraky osobních vozidel mimo komunikaci a uklidili vozovku.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet