Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda před tunelem u Chrastavy si vyžádala tři zranění

Téměř hodinu a půl odkláněli policisté dnes ráno dopravu na silnici I. třídy č. 35 ve směru od Chrastavy na Prahu v místech u čerpací stanice Schell. Před libereckým tunelem, kde je v současné době provoz zúžen do jednoho jízdního pruhu, se krátce před půl osmou hodinou stala dopravní nehoda dvou osobních vozidel.

Řidička Mercedesu jela ve směru od Chrastavy na Prahu v levém jízdním pruhu. V místech zúžení vozovky nepřizpůsobila rychlost a nestačila tak včas zareagovat na tvořící se kolonu vozidel a narazila zezadu do vozidla Ford Focus, které stálo jako poslední v koloně.

Při nehodě se zranili tři lidé – oba dva řidiči a dále spolujezdkyně na předním sedadle z vozidla Ford Focus. Všichni utrpěli lehká zranění, se kterými je převezlo na ošetření do liberecké nemocnice vozidlo Zdravotnické záchranné služby.

Policisté podrobili oba řidiče orientační dechové zkoušce na alkohol přístrojem Dräger, jejíž výsledky byly v obou případech negativní. Na vozidlech vznikla předběžná hmotná škoda ve výši 250 tisíc korun.

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí
KŘP Libereckého kraje
Sdílet