Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nové deodoranty a antiperspiranty Old Spice Fireman vás ochrání i v těch „nejžhavějších“ situacích

Společnost Procter & Gamble uvádí na trh unikátní novinku pro muže. Oblíbená značka deodorantů a antiperspirantů Old Spice se rozšířila o novou řadu Fireman, která je inspirována potřebami mladých a odvážných mužů – hasičů.

Společnost Procter & Gamble uvádí na trh unikátní novinku pro muže. Oblíbená značka deodorantů a antiperspirantů Old Spice se rozšířila o novou řadu Fireman, která je inspirována potřebami mladých a odvážných mužů – hasičů. Nové deodoranty a antiperspiranty poskytují dokonalou ochranu před pocením i v těch „nejžhavějších“ podmínkách, kdy je váš výkon doprovázený stresem a náročným očekáváním.

V rámci uvedení nové řady Old Spice Fireman na český trh byly představeny i její PR tváře, jimiž se stali zpěvák Václav Noid Bárta a Lukáš Novák, dvojnásobný vítěz světové soutěže hasičů. Noid se kvůli tomu dokonce zúčastnil jednodenního cvičení hasičů v Praze. „Hasiče jsem vždy obdivoval a díky Old Spice Fireman jsem nyní měl možnost zúčastnit se hasičského cvičení a alespoň trošku zjistit, co to obnáší,“ uvedl Bárta. Cvičení proběhlo pod taktovkou Lukáše Nováka a Noida tak nadchlo, že uvažuje o vstupu do řad dobrovolných hasičů!

Řada Old Spice Fireman oslovuje mladé a aktivní muže, kteří chtějí ve své práci podat maximální výkon. Je jedinou volbou odvážných mužů, pro které jsou překážky výzvami a kteří si v řadě situacích nemohou dovolit kompromisy. Old Spice Fireman udržuje pocit svěžesti po celých 24 hodin, proto jste s ním ve dne i v noci schopni reagovat na nečekané výzvy.

Výrobky Old Spice Fireman jsou nabízeny v několika variantách a vybrat si můžete přesně podle svých požadavků. Tuhý deodorant chrání před pocením a dokonale pohltí nepříjemný tělesný pach. Deodorant ve spreji se skvěle aplikuje a rychle vstřebává, čímž okamžitě dodává pocit dlouhotrvající svěžesti. S krémovým antiperspirantem Old Spice Fireman vás nepřekvapí žádná nečekaná událost – díky unikátní technologii účinně předchází pocení a zároveň redukuje tělesný pach. Gelový antiperspirant dokonale chrání před potem a tělesným pachem a snadno se aplikuje. Do řady deodorantů a antiperspirantů patří i sprchový gel, který doplňuje myšlenku výrobků Old Spice Fireman a poskytuje dokonalé osvěžení.

Old Spice Fireman je jednoznačnou volbou „každodenních hrdinů“ – hasičů: „Naše práce si vyžaduje každodenní stoprocentní nasazení. Když přijde volání o pomoc, pak se záchrana lidských životů a majetku stává naší prioritou. Nikdy nevíme, co nás na místě čeká a musíme být připraveni na jakoukoliv situaci,“ řekl Lukáš Novák.

Článek je placenou inzercí

Pro další informace kontaktujte, prosím:

Jiřina Horváthová
Communication Works
tel.: +420 233 342 824–6
e-mail: jirina.horvathova@comworks.cz

Ivan Krejčí
Procter & Gamble Czech Re
tel.: +420 221 804 362
e-mail: krejci.i@pg.com

-kow-

Sdílet