Středa 17. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Představujeme partnery IRON FIREMAN 2004

Reality TV. Žádní herci, žádné zvláštní efekty, žádné senzační zprávy; kanál Reality TV přináší příběhy skutečných lidí v dramatických situacích a ukazuje události tak, jak se doopravdy staly.

Naše působivá programová nabídka vyzdvihuje hrdinství hasičů, policistů, záchranných týmů a nemocničního personálu a přináší tklivá svědectví jejich odvahy. Díky kombinaci záběrů průmyslových kamer, archivních snímků a videozáznamů natočených v akci vtáhne Reality TV diváky do úžasného dobrodružství viděného očima lidí, kteří jej prožívají.

I díky tématicky zaměřeným blokům pořadů, jako jsou např. Den se záchranáři, Světový den policie, Den nevyzpytatelného počasí a Noc zločinu, je Reality TV jedinou globální televizí věnující se skutečnému životu.

Programové schéma pro denní hodiny nabízí směs emotivních a poutavých pořadů zahrnujících Malé zázraky života, Volejte 911 a Světové pohromy. Tyto pořady jsou hluboce citlivé a připomínají nám, že jsme všichni lidé.

Naopak v hlavním vysílacím čase a pozdních večerních hodinách nabízí Reality TV více vzrušení při pořadech jako jsou seriály Ti nejstatečnější, Co tě to napadlo, ‘Světová nej…’, a seriálech Drsní, Přistiženi při činu, Sportovní katastrofy a Hollywood a zločin. Nabízí také netradiční pohled na lásku a vztahy ve velmi populárním vyšetřovacím seriálu Podvodníci přistihujícím při činu nevěrníky a jedinečný seznamovací pořad – Dohazovač.

Reality TV je televizní stanice, která nikdy nespí a nonstop baví 120 miliónů svých předplatitelů. Vysílá v 18 jazycích pro USA, Evropu, Blízký Východ, Afriku, Latinskou Ameriku, Indii, Čínu, Asii a Velkou Británii a je skutečně značkou s celosvětovou působností.

Silná značka začíná nabírat na obrátkách. Ve Velké Británii je kanál Reality TV nejpopulárnější televizní stanicí ze všech nových televizí, které byly představeny v posledních dvou letech.

Reality TV Postcard

Reality TV. Skuteční lidé, pravdivé příběhy. Žádní herci, žádné zvláštní efekty, žádné senzační zprávy; televizní stanice Reality TV přináší příběhy skutečných lidí v dramatických situacích a ukazuje události tak, jak se doopravdy staly. Žádní herci, žádné scénáře, množství dramatických situací. “Skuteční lidé, pravdivé příběhy”

Reality TV Quotes


“….. V KAŽDÉ SITUACI SI MUSÍM ZACHOVAT STATEČNOU TVÁŘ, A TO I TEHDY, KDYŽ SE TRÁPÍM NAD ZTRÁTOU PACIENTA. ”
TANYA ABRAMSOVÁ, LÉKAŘKA.

“NEMŮŽU POPSAT VŠECHNO, CO JSEM ZA TA LÉTA NATOČIL…….. POUZE TO, ŽE NĚKDY I JÁ MUSÍM ODVRÁTIT SVŮJ ZRAK.”
MATT O’DONELL, KAMERAMAN

“…..AŽ KDYŽ JE PO VŠEM, ZPĚT NA STANICI, TĚ NAPADNE, JAK JSEM TO SAKRA MOHL PŘEŽÍT?”
STEVE ROBINSON, HASIČ.

“NEJSEM ŽÁDNÁ TŘASOŘITKA, ALE PŘIZNÁVÁM, ŽE CHVÍLE ČEKÁNÍ, NEŽ Z TROSEK AUTA VYPROSTÍ ZMATENOU OBĚŤ….. TO MĚ VŽDYCKY DOSTANE.”
RICHARD HORTON, LÉKAŘ PRVNÍ POMOCI.

Office address

Zone Vision Czech s.r.o.
Washingtonova 5
110 00 Praha 1
Česká republika
telefon: +420 224 212 064; +420 224 210 610
fax: +420 224 210 609

Website: http://www.realitychannel.tv/
Sdílet