Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nejčtenější články za rok 2010

Sestavili jsme pro vás žebříček nejčtenějších článků za rok 2010. Dominovala TATRA, kupodivu ale nešlo o nejčtenější článek. Ale máme vysvětlení proč tomu tak bylo.

1.místo

K našemu překvapení se nejčtenějším za rok 2010 stal článek o brožuře, která se nazývá Kolekce hasičských vozidel.

https://www.pozary.cz/…ych-vozidel/

2. místo

TATRA modelové řady 815–7 se dostala do civilního provozu už i ve čtyřkolové verzi. Článek, který jsme o této události přinesli, by získal pomyslnou stříbrnou medaili.

https://www.pozary.cz/…-30-s3r-4x4/

3. místo

Na třetím místě sledovanosti se opět objevila TATRA. Dobrovolní hasiči z Města Albrechtic dostali začátkem roku novou cisternovou automobilovou stříkačku CAS 30 na podvozku TATRA 815 R35 s nástavbou od THT Polička.

https://www.pozary.cz/…pske-penize/

4. místo

Bramborovou medaili ve sledovanosti za rok 2010 získal článek o požáru v ulici Polygrafická na Praze 10. Informovali jsme jako první, že hoří objekt firmy VESTA AUTO, a že u události zasahuje větší počet jednotek hasičů.

https://www.pozary.cz/…velke-skody/

Překvapilo naše pozorné čtenáře konečné pořadí článků, resp. samotné, v čele žebříčku čtenosti umístěné články? Že se v popředí objeví článek s tématem automobilu Tatra, to bylo pro nás jasné hned. Otázkou bylo, která z nich to nakonec bude. Tatra celkově naše čtenáře táhne nejvíc. Na páté místo čtenosti v roce 2010 by se tak dostal i článek, který byl vydán už v roce 2009. Přesto měl takovou čtenost, že se i po 4 měsících v nadcházejícím roce po vydání dostal mezi TOP 5.

Všechny zmíněné články jsou tedy nejčtenější za rok 2010. Server POŽÁRY.cz má v posledních dnech sledovanost přes deset tisíc uživatelů denně. Průměrná sledovanost se pohybuje kolem 11.300 uživatelů každý den. Děkujeme.

Sdílet