Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Legendární Igráček se vrací

Přáli jste si být v dětství policistou, hasičem, lékařem nebo další zajímavou profesí? Ať už se Vám toto přání splnilo či nikoliv, přijďte společně se svými dětmi podpořit své oblíbené povolání na akci „Den s IGRÁČKEM“.

Český výrobce her a hraček, společnost Efko, si Vás dovoluje pozvat na DEN S IGRÁČKEM, který se uskuteční ve středu 31. srpna 2011 od 13 do 18 hodin v areálu Žlutých lázní, Podolské nábřeží 3/1184, Praha 4.

U příležitosti 1. narozenin inovovaného IGRÁČKA připravila společnost Efko den plný překvapení, soutěží, dárků a zábavy.

Na děti čeká opravdu nabitý program. Vedle soutěží „kloboučku hop“, přetahování lanem, disciplíny v kuchařské obratnosti, si připravila pro děti ukázky své profese MĚSTSKÁ POLICIE, JÍZDNÍ POLICIE, ŘÍČNÍ POLICIE, POLICEJNÍ KYNOLOGOVÉ, HASIČI NEBO POPELÁŘI. Návštěvníci si tak budou moci prohlédnout, jak jízdní policie cvičí koně, podívat se na člun říční policie, historický skafandr, spatřit ukázku výcviku policejních psů a se naučit společně s městskou policií, jak se chovat v dopravním provozu. K dispozici bude i popelářský vůz se soutěží v třídění odpadu nebo hasiči, kteří předvedou hasičský vůz a profesionální hasičskou výstroj. Nebude chybět ani dětský koutek, klaun či skákací hrad. Dnem bude provázet moderátor Jan Kovařík a zábavu rozproudí dívčí hudební skupina 5Angels.

V závěru Dne s IGRÁČKEM bude vyhlášena nejvíce zastoupená maska představující určité povolání a tato profese získá IGRÁČKŮV putovní pohár.

Rodiče s dětmi, kteří se u vstupu zaregistrují, získají soutěžní kartičky a budou mít vstup na tuto akci zdarma. Děti, které dorazí v masce znázorňující určité povolání, se nejen zúčastní rekordu o nejvíce zastoupenou profesi na Dni s IGRÁČKEM, ale získají odměnu navíc.

Neváhejte a dorazte společně s dětmi užít si poslední den prázdnin!

Server Požáry.cz je partnerem znovuzrození Igráčka – hasiče. Ve spolupráci s firmou Efko připravil pro všechny, kteří si ho zakoupí, malé překvapení v podobě kartičky s povídáním o hasičích a našem portálu. Věříme, že vás znovuuvedení této legendární hračky potěší. Samozřejmě pro vás chystáme i soutěž o zajímavé ceny.

Více informací na www.igracek.cz

Sdílet