Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Virtuální hasič na webu Požární bezpečnosti. Vymyslete mu jméno a vyhrajte

Hledá se jméno pro postavičku hasiče – maskota na webu www.po-bp.cz. Nejzajímavější názvy budou zařazeny do užšího výběru, vítěz pak získá cenu.

Virtuální hasič, kteý vás teď nově provází webem www.po-bp.cz je zatím bez jména. Přesto jeho funkce není bezvýznamná. Ukazuje vám zajímavé slevy, dává tipy a celkově slouží pro lepší oriantaci na webu.

Podmínka soutěže je jasná. Podívejte se na hasiče na eshopu www.po-bp.cz. Vymyslete jméno, které by se mohlo líbit široké hasičské veřejnosti a zástupcům společnosti Požární bezpečnost. Pak navštivte stránku http://www.po-bp.cz/dotaznik-4.html . Přihlašte se svým jménem pro po-bp.cz (případně se registrujte). Vyplňte formulář, který je k soutěži určený a odešlete jej.

Porota složená se zástupců firmu PO-BP, několika hasičů nebo třeba ale i členů redakce POŽÁRY.cz pak vybere nejhezčí, nejzajímavější nebo nejvýstižnější název pro maskota internetového obchodu.

Žádné podmínky, žádná omezení, máte absolutně volnou ruku. Nebojte se odvážných názvů nebo zůstaňte při zemi. Všechny nápady se hodí a třeba vybereme i ten nejbláznivější nebo ten nejobyčejnější. Jménu může být synonymem firmy, webu nebo jen „obyčejné“ jméno bez hlubšího významu.

Vítěz soutěže, tedy ten, jehož návrh osloví porotu nejvíce, získá Stan PINGUIN Bora 3. Ostatní ale nepříjdou zkrátka. Ze všech zaslaných odpovědí vylosujeme dalšího výherce, který získá od společnosti Požární bezpečnost kvalitní spací pytel.

Sdílet