Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při nehodě na Mostecku zemřeli dva lidé, tělo jednoho museli hasiči z vozidla vyprostit

Smrtí dvou dvacetiletých mladíků skončil tragický ranní střet osobního automobilu BMW s dodávkou Ford u odbočky na Bedřichův Světec poblíž Bělušic na Mostecku. Řidič dodávky skončil v nemocnici.

Podle předběžných informací dopravních policistů došlo k tragické nehodě po půl čtvrté ráno tak, že řidič dodávky při odbočování z Bedřichova Světce nedal přednost přijíždějícímu osobnímu automobilu jedoucímu z Mostu na Louny. BMW ale podle zjištění policie jelo v úseku nepřiměřeně vysokou rychlostí.

Došlo k devastujícímu nárazu, kdy BMW po střetu skončilo mimo vozovku. Řidič osobního automobilu i jeho spolujezdec zemřeli ve zdemolovaném vraku auta. Oba utrpěli závažná zranění neslučitelná se životem. Řidič dodávky utrpěl těžká zranění a byl převezen do mostecké nemocnice.

Přivolaná jednotka mosteckých hasičů pomohla s vyproštěním těl z vraku havarovaného auta a následně sanovala vozovku po úniku provozních látek.

Tragická nehoda zkomplikovala téměř na tři a půl hodiny dopravu na hlavním tahu z Mostu do Loun a policisté tak museli odklánět dopravu přes Skršín.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet