Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIDEO: K vážné dopravní nehodě došlo na hlavním silničním tahu z Mostu do Chomutova

Čtyři zranění lidé, z toho jeden těžce, taková je bilance páteční odpolední nehody na hlavním silničním tahu z Mostu do Chomutova, kde vlivem prudkého deště havarovala dvě osobní auta a cisterna.

Na místě zasahovala profesionální jednotka hasičů z Mostu a z Chomutova. Podle velitele zásahu Pavla Čepeláka přivolaní hasiči zajistili havarovaná vozidla, z nichž jedno zůstalo na boku proti požáru.

Pro jednoho těžce zraněného přilétl vrtulník letecké záchranné služby, který pacienta transportoval do ústecké Masarykovy nemocnice. Ostatní zraněné převezly do nemocnic sanitky.

O střetu jako první informovala přímo z místa nehody tisková agentura JV PRESS. Podle předběžných informací jedno z vozidel jedoucí ve směru z Chomutova vlivem silného deště a kaluže na komunikaci dostalo pravděpodobně smyk a vlétlo přes travnatý pás do protisměru, kde se střetlo s dalším protijedoucím automobilem. Obě vozidla pak jen o vlásek minula cisterna s asfaltem. Kamion projel travnatý pás a zůstal stát téměř v protisměru.

Hlavní silniční tah z Mostu do Chomutova byl kvůli vyšetřování nehody několik hodin uzavřen a v místě karambolu se tvořily dlouhé kolony vozidel.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet