Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skládací záchytný trychtýř ECCOTARP je vhodný pro mobilní nasazení v těžko dostupných místech

Trychtýř je odolný vůči technickým kapalinám, chemikáliím a veškerým ropným produktům jako topný olej, nafta, hydraulické oleje, benzín aj. Je možné jej zavěsit ve výšce na prasklé potrubí. Je přenosný, skladný, lehký, s možností upevnit na výškově polohovatelný stojan.

Trychtýř je k dispozici ve dvou velikostech s objemem 140 l a 10 litrů. Větší trychtýř je standardně dodáván s hasičskou koncovkou C52 (hliník), dostupné jsou i varianty nerez a mosaz. Pro manipulaci s trychtýřem slouží čtyři ucha umístěná v rozích.

Trychtýř je vyroben z PVC vyztužené textilní tkaninou a se speciální povrchovou úpravou. Použití je možné v rozsahu teplot –30 až +70 °C.

Výrobky ECCOTARP vyvinula a vyrábí česká firma METAL ARSENAL s.r.o. a vyváží je do 22 zemí světa – v současné době především do Německa, Rakouska, Francie, Skandinávie a Velké Británie. Rostoucí oblibě se těší i u hasičů v České a Slovenské republice.

Seznamte se i vy s výhodami našich výrobků, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám možnosti jejich použití. Pokud se chcete dozvědět více, navštivte webové stránky www.eccotarp.eu nebo náš facebookový profil www.facebook.com/eccotarp, případně napište na info@eccotarp.com.

Sdílet
Seriál: Eccotarp