Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

10. ročník mezinárodní Konference bezpečnostního managementu KBM 2014 proběhne 24. 4. 2014

Mezinárodní Konference bezpečnostního managementu (KBM) jsou tradiční události nabízející řadu atraktivních témat ze světa komerční i nekomerční bezpečnosti a bezpečnostních technologií.

Konference se opět odehraje v režii přední mezinárodní organizace ASIS International sdružující bezpečnostní profesionály již od roku 1955. S cílem rozvinout celosvětovou bezpečnost, sčítá ASIS po celém světě více než 38 000 členů.

"Za úspěchem konferencí jsou vždy konkrétní lidé a ročník KBM 2013 mě přesvědčil, že ASIS nabízí skutečně vynikající profesionály a schopné, motivované lidi, kterým jde o věc a je velmi příjemné s nimi spolupracovat. Proto nepochybuji, že jubilejní ročník bude přínosný a můžete se již nyní těšit na smysluplně strávený den, " říká Zdeněk Kalvach, předseda ASIS International ČR.

DETAILS MAKE MASTERPIECE, zní motto tohoto ročníku a celková vize KBM 2014 bude směřovat do detailů.

„Cílem ročníku je nabídnout posluchačům program, který se bude věnovat detailům a umožní jít do bezpečnosti v jakémkoliv odvětví, protože se jedná o obdobné problémy (banky, velkoobchody atd.). Důraz bude kladen na Security Managery a jejich osobní přístup, nasazení, excelentnost, která spočívá v detailech každodenních problémů,“ dodává Zdeněk Kalvach.

Program najdete na webu konference KBM 2014.

Budeme se těšit na setkání s Vámi!

Tým ASIS INTERNATIONAL ČR

Sdílet
Přiložené soubory
KBM 2014-pozvánka.pdf zobrazit online PDF 894 kB