Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Program Hasičský rok s Kozlem pokračuje i v roce 2014, spolupracuje už s více než tisícovkou sborů

Velkopopovický Kozel již před deseti lety připravil pro sbory dobrovolných hasičů věrnostní program, který svým bonusovým systémem odměňuje práci hasičů a snaží se podpořit společenskou a kulturní činnost v obci. Do dnešních dní tak spolupracuje s více než tisícovkou sborů, které se zaregistrovaly do tohoto programu a provází je tak napříč jejich aktivitami.

Více informací naleznete na www.hasickyrokskozlem.cz nebo volejte infolinku 571 611 160, kde vám velmi rádi zodpoví vaše dotazy.

Princip programu
Aktivní sbory dobrovolných hasičů v obcích, které pořádají sportovní, kulturní a společenské akce mohou jednoduše prostřednictvím registrace kdykoliv vstoupit do věrnostního programu Hasičský rok s Kozlem. Po registraci sboru již stačí hasičům pouze hlásit pořádané akce, mezi které patří hasičské závody, soutěže, plesy, zábavy, členské schůze, narozeniny členů apod.

Opravdu můžete registrovat všechny akce, kde budete čepovat Velkopopovického Kozla. Při registraci je pouze nutné, abyste uvedli termín akce, název akce, místo konání, orientační návštěvnost a předpokládaný počet a typ nakupovaných sudů. Doklady za nákup piva pak pošlete na infolinku a podle skutečných údajů na účtence vám budou načteny tzv. Floriány (body). Následně můžete podle počtu nasbíraných Floriánů čerpat bonusové pivo zdarma.

Dobře vychlazený Velkopopovický Kozel už totiž neodmyslitelně patří ke spokojeným hasičům a návštěvníkům všech hasičských akcí.

Sdílet