Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Patentovaný naviják hasičské hadice ROLLY ušetří čas všem hasičům, smotání hadice trvá 10 sekund

Kolik času potřebujete na navinutí rozmotaných hadic po použití na cvičení nebo při zásahu? Patentovaný naviják hadic ROLLY Vám pomůže zkrátit tento čas na minimum. Jednoduše hadici vložíte do navíječe a přejedete s ním po narovnané hadici. To celé trvá asi 10 sekund a probíhá bez ohýbání, točení klikou či jiné námahy.

Abyste si mohli naviják vzít všude s sebou, je rukojeť výsuvná. Díky tomu se dá uskladnit téměř v každém vozidle. Naviják je vyroben z červeně lakované oceli a je možné s ním navíjet hasičské hadice velikostí B a C, max. 20 m délky.

Pokud se chcete dozvědět více o navijáku, navštivte naše webové stránky http://www.eccotarp.com/…cske-hadice/, případně napište na info@eccotarp.com nebo zavolejte naší kolegyni Petře na +420 737 802 153.

Rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám náš sortiment výrobků, které dovážíme do 22 zemí světa. Jedná se zejména o záchytné skládací vany, kanalizační ucpávky a v poslední době stále oblíbenější tréninkové figuríny pro záchranáře.

Sdílet
Seriál: Eccotarp