Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U obce Vážany došlo k nehodě osobního automobilu, pro zraněného přiletěl vrtulník

Dne 22. září 2014 vyjely jednotky HZS Boskovice a JSDH Velké Opatovice k dopravní nehodě, která se stala na silnici Vážany směr Boskovice. Událost byla hlášena jako nehoda s vyproštěním osob s vozidlem v příkopu.

Při příjezdu se na místě zásahu nacházela ZZS a LZS společně s HZS Boskovice a PČR. ZZS měla zraněné osoby v péči. Jednotka SDH V.O. po domluvě s velitelem zásahu uzavřela celou pozemní komunikaci a prováděla řízení dopravy. Vzhledem k umístění záchranářské techniky byl provoz směrován objížďkou přes Sudice, aby se směrem na Boskovice netvořily kolony.

Po transportu zraněného spolujezdce LZS, příjezd dopravní policie. Po zdokumentování místa události hasiči vozidlo společně vytáhli na pozemní komunikaci. Za pomoci ženijního nářadí byla vozovka uklizena. Po domluvě s VZ, že příjezd odtahové služby bude za delší dobu a účast JSDH na místě zásahu již není třeba, byla jednotka odeslána zpět na základnu.

Zúčastněné jednotky: HZS Boskovice, JSDH Velké Opatovice, ZZS Boskovice, LZS Brno, Policie ČR, Dopravní policie, odtahová služba.

JSDH Velké Opatovice
Sdílet