Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Český výrobce nehořlavého funkčního prádla CleverTex® spustil akci pod názvem „Dobrá nabídka pro dobráky“

V posledním čtvrtletí letošního roku mají jednotky SDH výbornou příležitost posunout svoji vybavenost v ochranném oblečení na vyšší úroveň a za výhodné ceny. Společnost VÚB a.s., český výrobce nehořlavého funkčního prádla CleverTex®, spustil akci pod názvem „Dobrá nabídka pro dobráky“.

Nejvyšší model funkčního prádla, Roland, můžou dobrovolní hasiči získat za zvýhodněnou cenu včetně potisku, který je jako bonus k celé objednávce zdarma. Nehořlavé funkční prádlo CleverTex® Roland za zvýhodněnou cenu lze zakoupit od 1. října. až do 19. prosince 2014 buď přímo u výrobce, společnosti VÚB a.s., nebo u těchto dodavatelů požární výstroje:

Nehořlavé funkční prádlo CleverTex® Roland
Podle oficiálních stránek výrobce se rozhodně nejedná o nejlevnější druh nehořlavého funkčního prádla z nabídky CleverTex®.

Do této nabídky jsme zvolili Rolanda z několika důvodů. Máme zájem na zkvalitňování ochrany hasičů a jejich výstroje a jsme přesvědčeni, že Roland nabízí jak perfektní ochranu před teplem, tak skvělý fyziologický komfort i při ostatních činnostech, například sportu. Blíží se také zima a Roland je ze silnějšího materiálu, který je pro tyto podmínky přímo předurčen,

vysvětluje Ing. Vilém Fišer, generální ředitel společnosti VÚB a.s.

Roland je zhotoven z dvouvrstvého úpletu (double-face), jehož základ tvoří nehořlavé a zároveň antibakteriální vlákno, které hasičům zajistí perfektní ochranu proti ohni a zároveň skvěle transportuje pot. Díky antibakteriální vlastnosti prádla má hasič příjemný pocit fyziologického komfortu. Permanentní antibakteriální účinky zamezují množení mikroorganismů a bakterií, brání podráždění pokožky a vzniku zápachu.

Praktické testování
Samozřejmostí je splnění technických podmínek GŘ HZS ČR pro doplňky ochranného oděvu. Profesionální hasiči Rolanda začali používat v letošním roce. Setkat se s ním můžete zejména u instruktorů flashover kontejnerů. Dlouhodobě ho testují v Ústí nad Orlicí a Vysokém Mýtě. Zkušenosti z tohoto testování vedly k rozšíření prádla i pro ostatní instruktory v Pardubickém a Královéhradec­kém kraji.

Jak výhodná je to nabídka?
Aby jednotka SDH mohla využít této nabídky, musí objednat minimálně 10 kompletů triko+spodky v dlouhé variantě (nebo např. 20 ks trik). To je i jediná podmínka k získání zvýhodněné ceny.

Příklad běžné ceny: 10 kompletů (triko dlouhé a spodky dlouhé) = 19 400 Kč včetně DPH
, černobílý potisk 1× 400 Kč za síto a 10× potisk za 40Kč = 800 Kč včetně DPH.

  • Celkem bez slevy: 20 200 Kč

  • Dobrá nabídka pro dobráky: 17 180 Kč

Pokud jste tedy uvažovali o doplnění výstroje, máte nyní skvělou příležitost. Informace o akci najdete na webu www.clevertex.cz

Reklamní sdělení.
Sdílet