Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kráčející jeřáb na Pyrosu

Firma KMB STAVEBNÍ SERVIS představuje unikátní pomůcku, vhodnou i pro záchranné práce. Jedná se o kráčející jeřáb na pásovém podvozku malých rozměrů, který vleze prostě všude.

Jeřáb, představovaný na veletrhu Pyros 2008 má označení URW-295, tzn. 2.9t x 1,4m, vyrábí ho japonská firma pod značkou UNIC. Její pojízdné jeřáby patří v současné době díky dokonalé kombinaci průkopnického designu, precizním výrobním postupům a použití moderních materiálů a nových technologii působí velmi kompaktním dojmem a zároveň dosahují stejných technických a pracovních parametrů jako podstatně větší stroje stejného zaměření. Jeřáby UNIC jsou vhodným řešením pro činnost v místech s velmi omezeným přístupem.

Jeřáby tohoto typu by jistě byly vhodným doplněním výbavy hasičských sborů a např. jejich SAR teamů. Jejich předurčení pro zásahy a vyprošťovací práce např. z rozbořených budov po této technice přímo volá. Složité vyprošťování ve stísněných podmínkách, kdy je leckdy potřeba nadzvednout těžké části konstrukce budov, na toto je zde představovaný jeřáb ideálním pomocníkem.

TTD jeřábu UNIC URW-295

Jeřáb UNIC 295 je prvním z mini jeřábů dostupných v Evropě, který je dostatečně úzký, aby prošl standardními dveřmi, ale zároveň dokáže zdvihnout 3 tuny. Je vybaven celou řadou bezpečnostních prvků včetně počítačového řízení.

Nosnost: 2.9 t x 1.4 m
Celková šíře: 0,6 m
Max. pracovní radius: 8,41 m
Max. délka ramene: 8,65 m
Benzínový pohon včetně alternativy na LPG či elektropohonem
Dálkové ovládání
Omezení výkyvu ramene

-wap-

Sdílet
Seriál: Veletrh PYROS