Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

TFA Napajedla se již počtvrté koná počátkem října na Masarykově náměstí

Již tuto sobotu 6. října 2018 od 9:00 hod. proběhne na napajedelském Masarykově náměstí 4. ročník velmi populární soutěže TFA Napajedla.

V soutěži v hasičském silovém víceboji se utká na 50 přihlášených závodníků ve 4 soutěžních kategoriích: muži, muži nad 35 let, ženy a kategorie master s aktivním dýchacím přístrojem. Soutěž, která probíhá pod záštitou města Napajedla a za podpory významných napajedelských firem, je letos zařazena do seriálu Zlínské ligy železných hasičů.

Po skončení soutěže bude pokračovat kulturní program ve dvoře napajedelské radnice, kde se uskuteční After party Zlínské ligy železných hasičů, během které proběhne vyhodnocení celého soutěžního seriálu.

Těšit se můžete na aktuální muziku, hity rádií, nepřekonatelná 80. a 90. léta, československé hity a to vše až po současnost v podání zkušeného Dj. Na baru je připravena pestrá nabídka občerstvení včetně akčních drinků.

Podrobnosti jsou k dispozici na Facebooku v události TFA Napajedla 2018 a na stránkách Zlínské ligy železných hasičů www.zlzh.cz.

Bc. Michal Gregor
Sdílet
Přiložené soubory
Propozice TFA Napajedla 2018.pdf zobrazit online PDF 430 kB
Přihláška TFA Napajedla 2018.doc zobrazit online DOC 38 kB