Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U Děpoltovic se střetly dva osobní automobily, několik osob bylo těžce zraněno

V úterý dne 19. září 2017 došlo po 21:00 hodině k vážné dopravní nehodě u Děpoltovic. 19 letý řidič řídící osobní vozidlo značky Volkswagen Golf, jedoucí ve směru od Děpoltovic na Odeř, při projíždění zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost a uvedl vozidlo do smyku.

S vozidlem následně přejel do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího nákladního vozidla značky Mercedes, které řídil 44 letý řidič.

Při dopravní nehodě utrpěl řidič vozidla Mercedes a jeden jeho spolucestující těžké zranění, se kterým byli převezeni do nemocnice s následnou hospitalizací. Další tři cestující z tohoto vozidla utrpěli lehké zranění, se kterým byli také převezeni do nemocnice k ošetření.

Řidič vozidla Volkswagen utrpěl těžké zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Jeden spolucestující z tohoto vozidla utrpěl vážné zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice. Další spolucestující utrpěl zranění lehké.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku necelých 100 tisíc korun. S řidičem Mercedesu provedli policisté orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně.

U řidiče vozidla Golf byla zajištěna krev, neboť nebyl schopný se dechové zkoušce podrobit. Případ je nadále v šetření policistů.

nprap. Zuzana Týřová
Policie ČR
Sdílet