Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U Třeboně zemřely po čelním střetu dvou osobních vozidel celkem tři osoby

Dne 21. července 2018 před 17. hodinou došlo na silnici první třídy č. 24 vedoucí z obce Třeboň na Lomnici nad Lužnicí k tragické dopravní nehodě, při které zemřely 3 osoby.

Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Dopravní policisté na místě dopravní nehody zjistili, že viníkem nehody je pravděpodobně řidička (45 let) vozidla značky Renault, která jela od Lomnice nad Lužnicí směrem do Třeboně. Z dosud nezjištěných příčin vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s projíždějícím vozem značky Citroen.

Automobil Renault po nárazu skončil mimo komunikaci. Ve voze zemřel muž (45 let), který seděl na předním sedadle jako spolujezdec. Řidička a jedna nezletilá osoba byly se zraněními převezeny do českobudějovické nemocnice. V tomto voze zemřel ještě pes.

Ve voze značky Citroen cestovalo celkem 6 osob. Nehodu nepřežil mladý muž (26 let), který cestoval jako spolujezdec a dále žena (45 let) rovněž spolucestující.

Řidič byl převezen do jindřichohradecké nemocnice. Další 3 osoby, z nichž dvě byly nezletilé, byly převezeny se zraněními do českobudějovické nemocnice.

Silnice byla z důvodu vyšetřování nehody zcela uzavřena a to až do 22:30 hodiny. Policisté se přesnými okolnostmi a příčinami této tragické nehody budou nadále zabývat.

por. Ing . Štěpánka Uhlířová
Policie ČR
Sdílet