Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Kopřivnici proběhne v polovině září roku 2022 již pátý ročník soutěže TFA Junior pro mládež

Před budovou městského úřadu v Kopřivnici se bude dne 10. 9. 2022 konat již pátý ročník soutěže TFA Junior, která je určena pro mládež.

Jedná se o upravenou verzi standardní soutěže TFA pro dospělé, avšak disciplíny nejsou fyzicky tolik náročné, aby byly vzhledem k věku závodníků proveditelné.

Trať se skládá z celkem šesti úseků (natažení hadic, Hammer Box, překonání bariéry, vytažení břemena, běh skrz překážku a výstup do x-tého patra budovy městského úřadu).

Závodníci jsou rozděleni do čtyř věkových kategorií (7 – 9 let, 10 – 12 let, 13 – 15 let a 16 – 18 let), z nichž budou chlapci a dívky vyhodnocováni samostatně. Obtížnost závodu se dle dosažené věkové kategorie stupňuje.

Směrnice, souhlas rodičů a pozvánka se nachází v příloze tohoto článku. V případě zájmu neváhejte kontaktovat hlavního vedoucího soutěže pana Michálka: michalekh@seznam.cz.

Registrace na závod je možná online po otevření tohoto odkazu – https://forms.gle/…PdmtTKYgPLDA, a to do 31. 8. 2022.

Po tomto termínu je přihlášení podmíněno předchozí komunikaci s p. Michálkem, který vzhledem k počtu přihlášených určí, zda je ještě možno závodníka do startovní listiny zařadit. Soutěž je pojištěna u Hasičské vzájemné pojišťovny.

Ing. Adam Fojtík
starosta SDH Kopřivnice
Sdílet
Přiložené soubory
Smernice 2022.pdf zobrazit online PDF 221 kB
Souhlas_rodicu 2022.docx zobrazit online DOCX 100 kB