Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

INTERSCHUTZ: Důležitější než kdy jindy! Veletrh v Hannoveru se uskuteční koncem června

Jednou za pět let zavlaje nad hannoverským výstavištěm logo s červeným kohoutem, což je signál pro odborníky z oblastí požární ochrany, protipožární prevence, záchranářství, civilní ochrany a bezpečnosti, že se koná veletrh INTERSCHUTZ.

Na tuto celosvětovou přehlídku si musela odborná veřejnost počkat celých sedm let, protože byl veletrh kvůli pandemické situaci dvakrát posunut.

Vzhledem k současným výzvám jsou témata veletrhu INTERSCHUTZ relevantnější než kdykoli předtím. Přes 1300 firem z 50 zemí představí během pěti veletržních dnů řešení výzev dnešní doby.

O to důležitější je, aby se všichni v červnu na veletrhu INTERSCHUTZ v Hannoveru setkali, sdíleli nové poznatky, udržovali a prohlubovali své kontakty. Katalog vystavovatelů naleznete na webu www.interschutz.de.

INTERSCHUTZ pokrývá všechny výrobky a služby v oblasti hasičské techniky, záchranných služeb, civilní ochrany, komunikační techniky a techniky řídicích středisek, jakož i ochranných prostředků.

Pro naše čtenáře připravujeme soutěž, ve které nabídneme 10 vstupenek na veletrh INTERSCHUTZ zdarma.

Jinak si již nyní můžete samozřejmě zajisti vstupenky v předprodeji na webových stránkách pořadatele: www.interschutz.de v sekci For Visitors. Jednodenní vstupenka stojí 24 EUR a permanentní s platností na všechny dny veletrhu 54 EUR.

V případě dotazů k veletrhu INTERSCHUTZ kontaktujte výhradní zastoupení pořadatele DeutscheMesse AG, společnost PROveletrhy, info@proveletrhy.cz.

Veškeré informace k veletrhu, k doprovodnému programu, seznam vystavovatelů a mnohé další naleznete v angličtině a němčině přímo na www.interschutz.de.

Sdílet

Partnerem cesty webu POŽÁRY.cz na veletrh Interschutz 2022 je firma
Pavliš a Hartmann – výroba a prodej požární techniky.

www.phhp.cz | www.facebook.com/pavlisahartmann

Seriál: Veletrh INTERSCHUTZ