Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Spůlský železný hasič i v roce 2023 zahajuje další ročník Šumavské ligy v disciplínách TFA

Opět po roce se blíží první soutěž Šumavské ligy v disciplínách TFA. Prvním kolem letošního – již osmého – ročníku je soutěž pořádaná SDH Spůle pod názvem Spůlský železný hasič.

Letošní devátý ročník se bude konat dne 3. 6. 2023 od 10:00 hod., prezence závodníků proběhne mezi 9:00 – 9:45 hod, seznámení s tratí pak mezi 9:45 – 10:00 hod.

Na trati Vás prověří již tradiční disciplíny: roztažení 2 × 3 hadic „B“ na stanovenou vzdálenost, hammerbox, vytažení zátěže na lešení, smotání dvou hadic „B“ a jejich uložení do boxu, překonání bariery, přemístění figuríny na stanovenou vzdálenost, připojení proudnice na monitor, přenesení dvou kanystrů na stanovenou vzdálenost, tunel (pronesení závaží překážkou se sníženým profilem v obou směrech).

Každý soutěžící bude soutěžit v zásahovém obleku včetně odnímatelných vrstev, pod zásahovým kabátem minimálně tričko, v zásahové přilbě, zásahové obuvi, zásahových nebo záchranářských rukavicích (možno soutěžit bez rukavic). Dýchací přístroj Dräger (neaktivní, bude sloužit jako zátěž) bude připraven pořadatelem.


Přihlášení prosím zasílejte pouze e-mailem na adresu: sdh.spule@seznam.cz do 1. 6. 2023 ve struktuře uvedené v přiložených propozicích.


Přijeďte tedy vyzkoušet své síly na trať do Spůle, zabojujte o ceny věnované sponzory Šumavské ligy pro jednotlivá kola a sbírejte body započítávané do celkového hodnocení této ligy! V letošním roce Šumavská liga zahrnuje celkem pět závodů, po prvním závodu ve Spůli budou následovat soutěže v Lubech, Nebílovech, Přešticích a Horažďovicích.

Těšíme se na Vaše perfektní výkony na námi pořádané soutěži

Soutěž je pořádaná pod záštitou radního Plzeňského kraje Pavla Stroleného, soutěž podporují firmy PROBO-NB s.r.o., Hotel a pivovar Belveder Železná Ruda, Color Zeman S.r.o., COALEX s.r.o.. a rovněž Město Janovice nad Úhlavou. Mediálními partnery jsou Požáry.cz a Hasičovo.cz.

Těšíme se na Vaše perfektní výkony na námi pořádané soutěži.

Bližší informace je možné získat rovněž na: www.facebook.com – Šumavská liga nebo na webu www.sumavskaliga.xf.cz.

Sdílet
Přiložené soubory
Spůlský železný hasič - propozice 2023.pdf zobrazit online PDF 154 kB
Seriál: Šumavská liga v disciplínách TFA