Úterý 14. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Levné a pohodlné brýle pro profesionální řidiče dodává na český trh firma Blyth

Díky dostatečně širokému zorníku jsou brýle Univet vhodné pro profesionální řidiče. Zorník navíc nezkresluje barevné spektrum. Brýle vynikají také skvělou ergonomií a povedeným designem, jejich nošení je navíc pohodlné i při delším používání.

Brýle jsou masivní a jejich zorníky zasahují i do bočního zorného pole. Na nosním můstku mají speciální antialergickou gumu, což není v této cenové kategorii běžné. Exkluzivní klavírový lak pak dokonale vytváří celkový luxusní dojem. Ochrana zraku značky Univet disponuje povrstveným zorníkem proti zamlžení a proti UV400.

UV 400 chrání oko před zářením do vlnové délky 400 nanometrů. Tedy před neviditelným zářením zvaným ultrafialové, z anglického ultra-violet (viditelné sluneční záření má od 400 do 780 nm). Pro tělo je UV záření škodlivé. Způsobuje spálení kůže a může vyvolat i některé oční nemoci. Rozděluje se na záření dlouhovlnné UVA (315–400 nm), středněvlnné UVB (280–315 nm) a krátkovlnné UVC (100–280 nm). To poslední je pohlcováno atmosférou.

Zorníky mají speciální vrstvu zabraňující poškrábání a mechanickému poškození. Zatmavená úprava proti slunci a ostrému světlu je s lehce zeleným nádechem, který neruší a je přirozený. Brýle váží necelých 30 gramů.


Firma Blyth dodává tuto ochranou pomůcku zraku v černé barvě za cenu 235 Kč včetně DPH. Koupit je můžete na eshopu distributora.

Sdílet