Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Společnost MAGIRUS se rozhodla zvolit si nového dealera pro český trh, firmu AGROTEC, a.s.

Společnost Magirus je jedním z největších a technologicky nejvyspělejších poskytovatelů požární techniky na světě. Nabídka této společnosti obsahuje nejrůznější požární vozy, které mají za úkol podporovat hasiče v jejich nelehké práci.

Základem úspěchu je, alespoň podle zakladatele této firmy (Conrad Dietrich Magirus), vědět, co hasiči ke svému nelehkému poslání potřebují. Toho se dá nejlépe dosáhnout komunikací právě s těmi, kdo s nástrahami přírody a živly dennodenně bojují. Dodnes se společnost Magirus řídí pravidlem „od hasičů pro hasiče“.

Mnoho zaměstnanců firmy je aktivními členy hasičských a záchranných jednotek. Jen hasiči vědí, co jejich kolegové při zásahu budou potřebovat, co jim jejich náročnou práci usnadní a co jim dá tu největší možnou bezpečnost.

Produktové portfolio tohoto německého podniku přináší jedinečné technologie, jako jsou automobilové žebříky s kloubovým ramenem, cisternové automobilové stříkačky všech tříd a kategorií, technická vozidla, letištní speciály a speciální vozy vhodné pro ochranu průmyslu či zaměřené na hašení lesních požárů. Komponenty jako jsou čerpadla, požární monitory nebo přiměšovače jsou vyráběny společností Magirus tak, aby byly vzájemně kompatibilní. To vše znamená nejen kompletní technický systém, ale zároveň i kvalitu a spolehlivost.

Společnost MAGIRUS oslavila v roce 2014 své 150. narozeniny. Do nové etapy svého „života“ se rozhodla zvolit nového dealera pro český trh  – AGROTEC a. s. Ten rozhodně není v oboru požární techniky žádným nováčkem. Požární vozidla nabízí již od roku 2008, nejčastěji pro dobrovolné hasiče, ale svou nabídkou nákladních vozů vyhoví i profíkům.

Ve spolupráci s výrobci nástaveb dodává AGROTEC a. s. již 7 let vozy pro hasiče nejčastěji na podvozku Iveco Daily nebo Fiat Ducato. Tyto dopravní automobily skvěle splňují potřeby pro převoz lidí i techniky, a mnoho jednotek dobrovolných hasičů je již spokojeně používá.

Více informací najdete na webu www.agrotectrucks.cz

Komerční prezentace
Sdílet