Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

5. ročník Dětského branného proběhne za účasti všech složek integrovaného záchranného systému a ozbrojených složek České republiky

Občanské sdružení Českobroďák, letos pořádá 12.09.2015 již 5. ročník Dětského branného dne 2015. Jedná se o akci pro širokou veřejnost, která je pořádána ve spolupráci s městem Český Brod, za účasti všech složek integrovaného záchranného systému a ozbrojených složek České republiky, jako jsou PČR, AČR, VS, HZS, MP a Zdravotnická záchranná služba Středočeského kra­je.

Hlavním programem akce je devět tematicky zaměřených stanovišť. Na každém stanovišti je připravena pro návštěvníky teoretická a praktická ukázka k tématu daného stanoviště. Témata pro jednotlivá stanoviště byla vybírána velmi citlivě s ohledem na náročnost všech návštěvníků, ale taktéž pro svou potřebnost ve všedním životě.

Jedná se především o historii Českého státu, poskytování první pomoci, drogová problematika, přežití v přírodě a mnoho dalšího. Jako doprovodný program jsou dynamické ukázky všech ozbrojených složek, jejich technika a v neposlední řadě prezentace jejich každodenní činnosti.

Dětský branný den je akcí dobrovolnou, pořádanou neziskovou organizací, bez nároku na honorář či finanční odměnu. Vstupné je dobrovolné. Většina pořadatelů jsou zaměstnanci ve služebním poměru právě u některé ozbrojené složky prezentované na této akci.

Akce se bude konat dne 12. září 2014 od 10:00 – 16:00 hod., v městském parku u říčky Šembery, ulice Jungmannova, Český Brod.

Sdílet
Přiložené soubory
Branny den A3.pdf zobrazit online PDF 2 MB