Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Praze hasiči likvidovali střet osobního auta s vlakem, při nehodě se vážně zranila řidička

V ulici U stanice na Praze 6 likvidovali hasiči následky střetu rychlíku jedoucí z Prahy do Rakovníka s automobilem. Událost se stala 15. 10. 2016 v 13:28 hodin. Hasiči vyprostili z auta zraněnou ženu, kterou předali do péče ZZS.

Na místě zasahovaly jednotky z petřinské a smíchovské stanice, spolu s kolegy z jednotky HZS SŽDC. Automobil musel vyprostit jeřáb. Nehoda se udála na železničním přejezdu zabezpečeném světelnou výstražnou signalizací, která byla dle zjištění Drážní inspekce na místě mimořádné události v době nehody v činnosti.

Správná činnost zabezpečovacího zařízení bude ověřena z archívu záznamového zařízení přejezdu. Při nehodě byla zraněna řidička automobilu. Celkově byla vyčíslena škoda na 500 000 Kč.

Vozidlo patřilo firmě Rohlík.cz, naše redakce získala jejich vyjádření:

To nejdůležitější v tuto chvíli je, že stav kolegyně Blanky je podle lékařů stabilizovaný. Teď si jen moc přejeme, aby byla v pořádku, všichni ji známe, Blanka je s firmou od úplného začátku. S blízkými jsme v kontaktu, jsme připraveni Blance i její rodině poskytnout maximální podporu. Podrobnosti nehody jsou předmětem vyšetřování, policii jsme plně k dispozici

, řekl zakladatel firmy Tomáš Čupr.

Sdílet