Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Před budovou městského úřadu v Kopřivnici proběhne počátkem září již šestý ročník soutěže TFA Junior

Před budovou městského úřadu v Kopřivnici se bude dne 2. 9. 2023 konat již šestý ročník soutěže TFA Junior, která je určena pro mládež.

Jedná se o upravenou verzi standardní soutěže TFA pro dospělé, avšak disciplíny nejsou fyzicky tolik náročné, aby byly vzhledem k věku závodníků proveditelné.

Trať se skládá z osmi úseků (natažení hadic, Hammer Box, překonání bariéry, transport břemena, běh pneumatikami, smotání hadic, vytažení břemena a výstup do x-tého patra budovy městského úřadu).

Závodníci jsou rozděleni do pěti věkových kategorií od roku narození 2007 do roku 2016, z nichž budou chlapci a dívky vyhodnocováni samostatně. Obtížnost závodu se dle dosažené věkové kategorie stupňuje.

Všechny důležité informace se nacházejí v přiložených směrnicích.

V případě dalších dotazů neváhejte kontaktovat hlavního vedoucího soutěže pana Michálka prostřednictvím mailové adresy michalekh@seznam.cz. Registrace na závod je možná do 23. 8. 2023.

V letošním roce je soutěž poprvé zařazena do Poháru KSH MSK v TFA mladých hasičů, jehož garantem je Krajská odborná rada mládeže. Soutěž je pojištěna u Hasičské vzájemné pojišťovny.

Kromě závodu se mohou účastníci těšit na občerstvení a doprovodný program (např. skákací hrad, střelba z luku a další aktivity pod taktovkou organizace DDM Kopřivnice).

Ing. Adam Fojtík
starosta SDH Kopřivnice
Sdílet
Přiložené soubory
2023_08_02-TFA_Junior_Koprivnice_2023.pdf zobrazit online PDF 642 kB