Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Stimax nabízí výhodně přilby Gallet F1 v kompletním setu včetně externí svítilny MSA PELI XPS

Firma Stimax připravila pro hasiče zvýhodněný set zásahových přileb pro strukturální boj s požáry MSA Gallet F1XF, a to ve specifikaci vnitřním nomexovým upínacím systémem, zlatým obličejovým štítem, integrovanými brýlemi, adaptéry pro uchycení masky na kandahár a žáruvzdorným aramidovým zátylníkem.

Společně s přilbou je v tomto setu obsažena také externí svítilna MSA PELI XPS, a to včetně přídavného držáku svítilny na pravou stranu přilby. Set tak jako celek tvoří bezkompromisní balíček pro boj s požáry různého rozsahu.

Tento cenově zvýhodněný komplet je po omezenou dobu možné objednat na kamenných prodejnách Stimax.cz nebo na eshopu www.stimax.cz.

Dostupné jsou varianty přileb ve fotoluminiscenčním a žlutém fluorescenčním barevném provedení. Samozřejmostí je pak výběr z dostupných velikostí přileb Gallet F1XF (tj. M/L). Za zmínku stojí také skutečnost, že přilby Gallet F1XF mají při udržování pravidelných revizí neomezenou životnost. To vše činí z tohoto balíčku ideálního parťáka každého hasiče, který se dlouhodobě a hlavně efektivně postará o jeho bezpečí.

Sdílet