Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Rescue Cafe otevřena

V pražské ulici Štítného 18 (nedaleko divadla Járy Cimrmana) mají hasiči a všichni záchranáři svou kavárnu, navíc internetovou.

Otevřena je od letošní zimy a její příjemné prostory už přivítaly několik uzavřených společností při nejrůznějších příležitostech. Pro takové případy kavárna nabízí až 35 míst, menu či rautové stoly dle dohody a dokonce možnost rožnění.

Jedna stěna kavárny je pravidelně věnována malé galerii fotografií, v současnosti se představuje černobílá fotografie Miloše Vorla. K pozvání snad jen malé nahlédnutí do lístku: od typicky hasičských obložených prkének přes slané i sladké palačinky až po naložené utopence, hermelíny a další sýry. Dále kvalitní červená a bílá vína, točená plzeňská dvanáctka, míchané drinky a pochopitelně celá škála kávy.

A to nejzajímavější na závěr – hostům ze záchranářských řad bez rozdílů profese či regionu je v Rescue Cafe poskytnuta 10% sleva z konzumace jídel a nápojů. Otevřeno je od pondělí do čtvrtka od 9 do 21 hodin, v pátek a sobotu až do 22 hodin, v neděli od 10 do 22 hod. Místa pro větší počet osob lze předem objednat na tel.: 222 783 749, nebo mailem: kavarna@chlebo.cz
Sdílet