Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

MISS HASIČKA: Představujeme poslední čtveřici soutěžících, tři dívky a jednoho muže

Až do 11. října 2013 můžete svým hlasem podporovat hasičky a hasiče, kteří nepostrádají odvahu ani krásu a přihlásili se do letošního ročníku soutěže MISS Hasička či Hasič roku. Dnes si představíme poslední čtveřici soutěžících.


MISS hasička – soutěžící č. 7 – Jana Tomková

Osmnáctiletá tmavovláska Jana studuje Střední odbornou školu mediální grafiky a polygrafie v Rumburku. Vedle hasičského sportu ve volných chvílích posedí s přáteli, jezdí na koni, na motorce, ráda maluje, fotí, plave, běhá, sportuje. Od roku 2006 je členkou v SDH Velký Šenov.

Měří 176 cm a její míry jsou 80–63–90.

Líbí se Vám právě Jana? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!


MISS hasička – soutěžící č. 8 – Zdeňka Mazancová

Šestadvacetiletá Zdeňka vystudovala Gymnázium J. Vrchlického v Klatovech, potom bakalářský obor ergoterapie na ZČU v Plzni a nástavbové magisterské studium speciální pedagogiky v Praze.

Zdeňka je sportovec tělem i duší, baví jí překonávat sebe sama a má k tomu svého osobního trenéra, který jí neustále hecuje a podporuje a vydržel to s ní již 10 let :)

Baví jí tancování, běh, plavání, kolo, freeride, lyžování, snowboard, potápění, cestování, adrenalin a pořád si snaží udržovat vysokou hladinu endorfínů pro dobrou náladu a pro nikdy nekončící úsměvem na tváři.

Naplňuje ji její zaměstnání v Domově seniorů ve Kdyni, kde pracuje jako ergoterapeut na rehabilitaci. Ráda chodí na procházky se svým psem. V zimě působí jako instruktorka lyžování a snowboardingu na Šumavě.

Zdeňka měří 168 cm a její míry jsou 87–67–93.

Líbí se Vám právě Zdeňka? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!


MISS hasička – soutěžící č. 9 – Barbora Grajciarová

Šestadvacetiletá Bára vystudovala školu užitkového výtvarnictví v Ružomberku a nyní pracuje v Základní umělecké škole I. Ballu Dolný Kubín. Mezi její koníčky patří hlavně tanec a hasičský sport.

Tanci se již věnuje 13. rok, zaměřuje se především na scénický tanec, ale i hip hop a experimentovala s břišními tanci :)

V DPO Likavka působí již třetí rok a tento rok s hasičským družstvem postoupili do celoslovenského kola. Svůj volný čas tráví často s přáteli nebo běháním a jízdou na kole.

Měří 163 cm a její míry jsou 85–70–88.

Líbí se Vám právě Bára? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!


Hasič roku – soutěžící č. 3 – Tomáš Petreček

Extrémní sportovec Tomáš je starý třiatřicet let a pochází z Opavy, kde také pracuje u Hasičského záchranného sboru. Mimo jiné je členem reprezentačního týmu v Adventure race (tým Czech Adventure race).

Věnuje se především horskému kolu, terénnímu a orientačnímu běhu, horolezectví (výškové horolezectví nad 800m), plavání a kajaku.

Líbí se Vám právě Tomáš? Tak neváhejte a pošlete mu hlas!

Sdílet
Seriál: MISS hasička