Úterý 14. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nová hra pro hasiče Hóóóříííí! je vhodná jak pro malé tak i velké hasiče, před Vánoci je navíc se slevou

Stolní společenská hra Hóóóříííí! je určená pro rozsáhlou základnu dobrovolných a profesionálních hasičů, ale i ostatních milovníků her. Hra je především zábavou, ale nejen pro ty nejmladší je i lehce poučná, aniž by zbytečně mentorovala a zdržovala od radosti ze samotného hraní.

Na velké, oboustranné hrací desce 33 × 50 cm jsou celkem čtyři různá herní pole, kde ty hlavní jsou plná veselých úkolů na trase i na kartičkách. Na hráče čekají otázky, bonusy a další záludnosti. Hra obsahuje mnoho dalších věcí pro ukrácení dlouhé směny v hasičské zbrojnici, ale i kdekoliv jinde.

Například si můžete vyluštit 8× sudoku, zahrát pexeso – jak jinak než s hasičskými motivy, zasmát se nad kreslenými vtipy, mladí hasiči mohou vymalovat omalovánky či poznat jednoduchý fotorébus. Můžete dát také cedulku na zeď, s kterou zaručeně každého nachytáte. Hra je vhodná pro zimní klubovní činnost nebo jako cena do tombol blížících se hasičských plesů.

Běžná koncová cena na internetu se pohybuje v rozmezí od 269,– až do 350,– Kč. Pro čtenáře webu POŽÁRY.cz máme akční cenu za 169,– Kč vč DPH za kus. Z této ceny bude poslán příspěvek nadaci Willík.

Hru nabízí eshop prodejce za cenu 269,– Kč, aby vaše cena byla 169,– Kč zasílejte objednávky na tmgames@seznam.cz, kde do předmětu zprávy zadejte text: pozary.cz

Sdílet