Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zatímco drážní hasiči z Ústí nad Labem zasahovali, stanici navštívili zloději a sebrali jim nejen osobní věci

Neuvěřitelný hyenismus, vztek i bezmoc pocítili na vlastní kůži profesionální drážní hasiči z Ústí nad Labem. Zatímco zasahovali a pomáhali ostatním, jejich stanici navštívili nenechavci a ze šaten zasahujících hasičů doslova odnesli vše co jim přišlo pod zlodějskou ruku. Zaměřili se přitom hlavně na osobní věci profesionálů. Hasičům tak zmizely osobní věci, doklady, peněženky ale i soukromé oblečení.

O neskutečné drzosti zlodějů redakci informoval jeden z profesionálních drážních hasičů Jiří Chalaš s tím, že ke krádeži došlo ve čtvrtek 6. března večer v době, kdy sloužila směna A. Zloději přitom do stanice vlezli oknem.

Naše jednotka vyjela večer na zásah a mezitím nám někdo kompletně vykradl šatnu. Pomáhat a chránit, ubližovat a krást, jsou to opravdu hyeny, nemám slov.

píše na sociální síti jeden z okradených drážních hasičů

Někteří okradení pak museli domů odejít v uniformách, neboť to bylo jediné, co zasahujícím hasičům po „návštěvě“ zlodějů zbylo.

Chtěl bych touto cestou poděkovat romským spoluobčanům z Trmic, kteří navštívili naší požární stanici HZS SŽDC a odnesli si nepotřebné věci, jako jsou peněženky a ledvinky s doklady, kreditkami, stravenkami a hotovostí, boty bundy a oblečení, notebook a jiné věci. Navštívili nás oknem v šatně v době, kdy jsme byli na zásahu. Všichni poškození hasiči moc děkujeme.

vzkazuje zlodějům drážní hasič

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet