Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mistrovství v požárním sportu dnes pokračuje dalšími disciplínami

Již druhý den probíhá na Městském

atletickém stadionu v Pardubicích 37. Mistrovství profesionálních hasičů České republiky v požárním sportu.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21

false
false
false

MicrosoftInter­netExplorer4 </xml><![endif]--> Již druhý den probíhá na Městském atletickém stadionu v Pardubicích 37. Mistrovství profesionálních hasičů České republiky v požárním sportu.

Během včerejšího dne závodníci plnili hned dvě disciplíny, a to běh na 100 m s překážkami, kde padl národní rekord a výstup do 4. podlaží cvičné věže.

Večer pak na všechny přítomné profesionální hasiče čekalo v Kulturním domě Dukla v Pardubicích překvapení v podobě skupiny Děda Mládek Ilegal Band, která všechny přítomné opravdu výborně naladila.

Devětadvacet profesionálních hasičů potom převzalo z rukou generálního ředitele hasičů genmjr. Ing. Miroslava Štěpána, hejtmana Pardubického kraje Ing. Ivo Tomana a primátora města Pardubic Ing. Jaroslava Demla plakety a titul Mistr České republiky v hasičském sportu za rok 2007.

Mezi hasiči jsou nejen špičkoví závodníci v požárním sportu, ale také mistři v tenise a ve velmi náročných disciplínách TFA – což lze volně přeložit jako nejtvrdší a nejsilnější hasič přežívá.

-kaw-

Sdílet