Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skládací záchytná úkapová vana FASTER je ideální pro údržbářské práce nebo odmašťování a mytí nářadí

Novinka v produktovém portfoliu ECCOTARP – Skládací záchytná úkapová vana FASTER – je vhodná nejen pro záchyt unikajících nebezpečných kapalin, ale především také pro údržbářské práce, odmašťování a mytí nářadí, nástrojů a strojních součástí, pro krátkodobé skladování kanystrů, sudů, znečištěných dílů a zařízení. Použití ideálně v dílnách, výrobních halách, skladech s chemikáliemi a­pod.

Vana FASTER je vyrobena z povrstvené tkaniny PES/PVC s vysokým stupněm chemické odolnosti, díky čemuž je použitelná pro záchyt širokého spektra nebezpečných kapalin, např. kyselin, zásaditých látek a ropných produktů. Stabilitu vany zajišťují svařené rohy a polypropylenové výztuhy implementované do horních okrajů vany.

Vybrané typy van mají speciálně upravené lomené výztuhy, takže umožňují částečnou tvarovatelnost konstrukce. To napomáhá např. při umístění vany do dispozičně obtížných prostor.

Unikátní rolovací konstrukce s fixačním páskem šetří místo při přepravě nebo skladování vany FASTER.

Přečtěte siVeletrh Florian přilákal v roce 2023 do Drážďan tisíce hasičů, i v Německu rezonuje téma lesních požárů

Vana je vhodná pro vnitřní i venkovní použití a teplotní rozsah jejího použití je –30 °C až +70 °C. Vanu lze vyrobit na míru dle přání zákazníka. Ten má možnost zvolit si nejen přesný rozměr vany a typ materiálu, ale také typ výztuhy – pevnou/lomenou.

Více o produktovém portfoliu ECCOTARP na www.eccotarp.com.

Podívejte se také na videa našich produktů.

advertorial
Sdílet
Seriál: Eccotarp