Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči pomohli s otevření osobního vozidla ve kterém byli dvě děti

V 17.48 hod. byli hasiči požádáni o otevření osobního automobilu v Karlových Varech – Rybářích, ve kterém byly uzavřeny 2 malé děti ve věku 2 roky a 6 měsíců. Hasičům se nakonec podařilo vozidlo otevřít rozbitím bočního okénka.Ilustrač­ní foto.

Ve čtvrtek 10.dubna 2008 zasahovali hasiči Karlovarského kraje 7×. U tří požárů, 3× poskytovali technickou pomoc a jednou vyjížděli zbytečně.

V 8.17 hod. vyjížděli hasiči ČD do Hájku u Karlových Varů, aby odstranili mrtvou srnu, kterou zde srazil projíždějící vlak. V 11.41 hod. byl hasičům ohlášen požár v Kraslicích, ulici B. Smetany. Na místě zjistili, že zde na své zahradě občan pálí klestí. Výjezd byl označen jako planý poplach. V 17.48 hod. byli hasiči požádáni o otevření osobního automobilu v Karlových Varech – Rybářích, ve kterém byly uzavřeny 2 malé děti ve věku 2 roky a 6 měsíců. Hasičům se nakonec podařilo vozidlo otevřít rozbitím bočního okénka. Od tohoto zásahu přejížděli do Lidické ulice, kde byla v bytě uzavřena nemohoucí žena. Hasiči ženu předali zdravotníkům.

Krátce před 18. hod. vyjížděli hasiči ze stanice Karlovy Vary a dobrovolní hasiči ze stanice Stará Role do Vančurovy ulice, kde se z okna ve 2. patře nájemního domu valil kouř. Naštěstí se jednalo pouze o intenzivní přípravu jídla na plotně. Škoda nevznikla žádná a hasiči celý dům odvětrali a poté zkontrolovali, zda je vše v pořádku. V Oloví se krátce před 20. hod. vzňaly saze v komíně rodinného domu. Hasiči odstavili kotel od komínového tělesa a po vychladnutí je zkontrolovali. Zjistili, že je komín na několika místech popraskaný a odstavili ho z provozu. Krátce před půlnocí hořela v Karlových Varech – Dvorech opuštěná zahradní chatka, kterou obývali bezdomovci. Ani v tomto případě nevznikla žádná škoda.


PhDr. František Petr
tiskový mluvčí
HZS Karlovarského kraje


-swo-
Sdílet