Pátek 17. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda na Šébru zaměstnala záchranné složky ze dvou krajů, střetly se tři osobní automobily

Profesionální hasiče z Varnsdorfu vyslalo ústecké operační středisko dvě minuty po sobotní půl deváté hodině ranní k nahlášené dopravní nehodě tří osobních automobilů na hlavní silnici ve směru z obce Lesné do Svoru. Na horizontu se měly střetnout tři osobní automobily.

Jak bylo na místě zjištěno, nehoda se odehrála již na území Libereckého kraje, na místo proto následně vyjely také jednotky ze Cvikova a Jablonného v Podještědí. Navzdory hrozivě vypadající havárii, kdy dva z automobilů skončily mimo vozovku, nebyl nikdo vážně zraněn. Do příjezdu sanitky Zdravotnické záchranné služby z Rumburku se o oba řidiče postarali varnsdorfští hasiči.

Zároveň provedli zabezpečení místa nehody, automobily protipožárně zabezpečili a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem. Zažádáno bylo také o součinnost silničářů při úklidu vozovky.

Nehodu na místě kyvadlově řídily přítomné policejní hlídky, příčinu nehody přijeli zjišťovat dopravní policisté. Po dohodě velitelů bylo místo předáno místně příslušné jednotce a varnsdorfští hasiči tak mohli odjet zpět na základnu.

Sdílet