Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V obci Časy havaroval nákladní vůz převážející osobní automobily

Dne 22. dubna 2008 ve 12.41 hodin zasahovali holičtí a pardubičtí hasiči u dopravní nehody na silnici v obci Časy. Jednalo se o kolizi automobilu s přívěsem, na němž byla převážena osobní vozidla a o osobní automobil.

Hasiči museli zajistit vozidla proti požáru, zamezit úniku provozních náplní a pomocí jeřábu vyprostit přívěs z příkopu. Odstraňování následků nehody trvalo až do 14.04 hodin.

HZS Pardubického kraje, stanice Pardubice
Dne 23. dubna 2008 ve 13.24 hodin pardubičtí hasiči zasahovali na silnici u Opatovic nad Labem, kde se střetla tři vozidla – dvě osobní a jedno nákladní. Na místě zasahovala i jednotka hasičů z Hradce Králové. Při příjezdu hasičů na místo události byly již osoby mimo vozidla. Hasiči na místě řídili dopravu do příjezdu Policie ČR, dále odpojili akumulátory, aby nedošlo k požáru vozidel a zabezpečili vozidla proti úniku provozních náplní. Odstraňování následků nehody trvalo až do 14.14 hodin.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy
Dne 23. dubna 2008 v 7.13 hodin zasahovali svitavští hasiči u dopravní nehody nákladního automobilu DAF s návěsem a dodávky Fiat v Hradci nad Svitavou. Hasiči odklidili následky nehody a odtáhli dodávku na bezpečné místo, aby nebránila silničnímu provozu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí
Dne 23. dubna 2008 v 10.02 hodin zasahovali hasiči ze stanice ve Vysokém Mýtě u dopravní nehody dvou vozidel. Jednalo se o střet škody Octavie s tahačem Iveco v centru města. Škoda Octavia byla vklíněna do boku nákladního vozidla. Hasiči vozidlo vyprostili. Odstraňování následků nehody trvalo přibližně 45 minut.

por. Bc. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje

-wej-
Sdílet